CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 20, 2011

popeyes in the midnight

Memalam buta terasa lapar, nasib baik masih ada lagi sisa-sisa makanan dari popeyes, apa-apa pun thnx to hikmah sebab tapaukan benda ni untuk aku





Mula-mula jek rasa lapar, tapi seketul ayam pun aku tak cuit. aku cuma berjaya habiskan salad dengan kentang je.



p/s: jangan jadik macam aku, memalam buta makan benda-benda yang tak berkhasiat ni, mana lah nak kurus.. teeettttt.....

4 comments:

beluncas ^.^ said...

WEYH ,,APEW TUU POPEYE ,,KAT JB ADA TA? KIHKIHH ~, jakun jup ...

Nur Aishah said...

eyna : ala dia lebih kurang mcm kfc gak, tapi popeyes ni ada set ayam, ikan, dengan udang. kat jb tak sure lak aku, kau try google,huhu. aku pun memula jakun gakk..hehehe

Trah Assan said...

aisehmen ni yg tetiba lapar ni T___T

Nur Aishah said...

Trah Assan : jangan biarkan perut anda berbunyik
hehe