CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 14, 2011

Dah Nak Habis? :(



woot..woot apa yang nak habis nya? sangat-sangat sedih bila dapat tahu praktikal aku habis end of this month. ouch kenapa awal sangat ni? aku dah mula sayangkan academy doe. lepas ni dah takde lagi bangun awal-awal pagi semata-mata nak hambat train pukul 7.10, lepas tu dah takde lagi borang-borang pengesahan yang perlu aku siapkan, dan yang paling penting dah takde lagi kedengaran gurauan-gurauan sengal dari warga academy. uish sedihnya, lagi lah bertambah-tambah sedih bila pikirkan pasal kak azah, kesian dia, lepas ni dah takde la orang yang balik sama-sama dengan dia. lepas ni mesti rutin harian dia jadi macam sebelum aku praktikal kat sana kan. uish, tiba-tiba pulak teringat saat-saat pertama menjejakkan kaki ke academy, erkss sedihnya. kalau saya nak kerja kat sana terus boleh? hehehe

2 comments:

beluncas said...

kao praktikal bape bulan cah ? alaaa.. setiap pertemuan pasti ada perpisahan .. be strong okay dear !

Nur Aishah said...

nak di ikut kan betul-betul, aku praktikal 3 bulan, tapi aku lewat 2 minggu, lecturer ttp suh habiskan praktikal serentak dengan budak-budak lain.