CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 5, 2011

Kasut oh kasut..


Aku memang saja je upload gambar kasut ni besar-besar, biar semua orang tahu betapa sengsara nya aku guna kasut ni sepanjang tawaf dekat TS. See senonoh gila kan aku sebab biarkan orang tengok aku berkaki ayam. Who care janji kaki aku tak sakit.


Pengajaran yang kita dapat melalui entry kali ini. Pastikan anda gigit kasut anda dulu sebelum kasut anda menggigit anda seperti yang telah terjadi kepada saya.

P/S : dua hari berturut-turut ni terasa makin surut duit aku. Fine aku memang kena belajar kawal nafsu aku daripada shopping. -___- "

4 comments:

beluncas ^.^ said...

geget kasott ?? HAHA . aq pena dga petua tuu .. letak lilin kat bhgian tumit kasot pun elok jugaa cah .. aq pena dga , tapi ta pena buadd ..

Nur Aishah said...

aah.. aku selalu gak gigit kasut sebelum pakai, tapi same jek tetap sakit gak kaki aku.. kalau letak lilin tu cmne pulak?? first time aku dengar ni..

♥ Frau Reen ♥ said...

aah..b4 gune kasut br kne ggit yg belakang kasut 2..anyway,rin snggah n folow awk..jom folow rin

Nur Aishah said...

ouhh kena gigit bahagian belakang ke?? baru sha tau.. thnx follow sha, i follow u back :)