CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 31, 2011

Super Senior Yaww




"Eh korang ni junior kami ke? Eleehhh kiteorang dah sem 3 okayyyy"


First sekali, aku nak tanya korang dah jadik senior ke belum? HAHAHAHA. Kalau dah, apa korang rasa kalau junior korang baru masuk sem 3 lepas tu masuk kelas SUPER SENIOR dan cakap korang junior dia dan diaorang tu senior korang?? What the..... (aku tak sanggup nak teruskan). Actually ceritanya macam ni, semalam masa kelas business ethics dengan Miss Akasha, masa tu aku dengan kakjue, pizza, farah & faizal belum sampai lagi so aku dengar dari budak-budak kelas aku yang lain lah. Macam ni ceritanya adalah 3 orang budak junior ni masuk kelas kami-kami yang SUPER SENIOR then belagak gila, lepas tu boleh cakap dengan lagaknya ayat dekat atas tu. Mana tak terbakar diorang mendengarnya, nasib baik diorang pandai lawan balik. Yang Kak Ika terus cakap "ehh kiteorg ni last sem okaayyyyy". Padan muka kau, tak pasal-pasal termalu sendiri. Aku dulu pernah jugak jadik junior tapi aku tak pernah pulak nak berlagak senior walaupun aku dah sem 3. Aku boleh terima junior aku yang bawah-bawah. Tapi aku tak boleh terima junior aku yang lagi bawah tu. Diorang langsung tak hormat senior siakk. Kepada adik-adik junior yang baru masuk last week, tak payah lah korang nak belagak sangat, korang tu baru seminggu kat kolej tu, aku ni dah 2 tahun lebih kat situ. So siapa yang lebih makan garam dulu??


p/s : Logo bawah ni khas untuk kau wahai SENIOR SEMESTER 3






4 comments:

beluncas ^.^ said...

alahai . baru sem 3 , belagak da macam sem last .. sepak jew laju2 boo duck cmtuu hadooy . hatie aq pun panas baca entri neh .. macam guudd2 jaaa ..

Nur Aishah said...

hahaha kau pulak terbakar yek eyna, aku yang senior dorang tu lagi la terbakar bila dorang belagak nak mampus..

anabanana said...

salam aishah.. blgak gile dak2 junoir skrg.. amboi2 nk kne cili pe mulot 2.... die x knl krg cpe lagi.....

Nur Aishah said...

wsalam ana, yeah2 sangat2 belagak, geram kot dengan diorang semua tu..